Nevenproducten

Rebelle Distilled on Wood

Verkrijgbaar in flessen van 50 cl (€ 36) of in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

Dit product werd gedistilleerd uit een speciaal door ons gebrouwen Rebelle bier. Het rijpen op eiken chips en het toevoegen van kruiden en vruchten geeft deze ‘Rebelle Distilled’ zijn unieke smaak en kleur.

Je kan dit bierdistillaat puur of met ijs drinken.

Het heeft een alcoholpercentage van 40 %.

 

Rebelle bierlikeur

Verkrijgbaar in flessen van 50 cl (€ 18) of in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

Deze likeur wordt in onze brouwerij zelf vervaardigd op basis van onze Rebelle quadrupel en heeft een alcoholpercentage van 26 %.

 

 

 
 

Rebelle bierpastei

Apart verkrijgbaar in potten van 250 g (€ 7,50) of in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

Deze pastei is ongeopend lang houdbaar en is vervaardigd bij ‘Handsaeme Foie Gras’ te Handsame, eveneens op basis van onze Rebelle Quadrupel.

 
 

Rebelle bierkaas

Verkrijgbaar per bol van 500 g (€ 13).

Deze bierkaas die vervaardigd wordt door ‘Zuivelhoeve Keymeulen’ te Hofstade (Aalst) is een zachte kaas die 6 weken gerijpt heeft in onze Rebelle tripel.

 
 

Rebelle bierpralines

U kan deze unieke bierpralines enkel bij ons verkrijgen in doosjes van 250g of  500g of in ‘vosjes’tassen of leuke geschenkverpakkingen (€32/kg). Deze pralines zijn verkrijgbaar vanaf 9 december 2022 tot zo lang de voorraad strekt.

Ze worden op ambachtelijke wijze vervaardigd door chocolatier ‘Duchesse’ te Iddergem.

We hebben 3 soorten: witte pralines gemaakt met Rebelle framboos, fondant pralines met Rebelle quadrupel en melkchocolade pralines met Rebelle tripel.

 
 
 

Kookboek ‘Koken met ‘t Kroontje’

Exclusief!! Vanaf heden is het eindelijk zover, een van de laatste projecten waar onze Marc van droomde is afgewerkt en klaar voor verkoop: het kookboek ‘Koken met ‘t Kroontje’. (€15 of €20.70 via verzending met Bpost)

Koken met ‘t Kroontje’ is een kookboek met meer dan 100 eenvoudig te volgen recepten waar op een of andere manier een van onze bieren in verwerkt zit. Wie Marc kende, weet dat koken een van zijn passies was. Danny, chefkok van brasserie Litus in Dendermonde, is verantwoordelijk voor het bedenken van de recepten gaande van originele aperitiefdrankjes en hapjes, over verrassende voorgerechten en hoofdgerechten tot desserts om je vingers bij af te likken. Danny en Marc testten ze met veel genoegen uit bij een van hun gezamenlijke kooklessen. Hij zou ongetwijfeld trots geweest zijn op het resultaat.

Opgelet, het aantal exemplaren is beperkt! Wees er dus snel bij.

 
 
 

Informatie over allergenen

Een allergeen is een stof die voor de meeste mensen onschadelijk is maar bij sommigen een overgevoeligheidsreactie kan oproepen. Een van die stoffen zijn bepaalde voedingsallergenen. Voor de meeste mensen zijn dit normaal eetbare producten, maar voor bepaalde mensen kan dit een lichte overlast tot zeer ernstige gezondheidsproblemen leiden.

Om dit te vermijden melden wij u graag dat onze bieren, net als de meerderheid van alle bieren, ook een van de 14 meest voorkomende allergenen bevat, namelijk ‘glutenbevattende granen’.

Nevenproducenten die gemaakt zijn met onze bieren bevatten uiteraard ook ‘gluten‘. Verder bevat onze Rebelle bierkaas bijkomend ook nog het allergeen ‘melk’ en de Rebelle bierpralines  ‘melk‘ en kunnen deze laatste ook sporen van ‘noten‘ bevatten.

Indien u hierover nog vragen heeft, kan er contact opgenomen worden via contact@tkroontje.be of via ons online contactformulier.