Brouwerijbezoek

Voor groepen vanaf 10 personen voorzien we rondleidingen. Ook kleinere groepen zijn welkom, maar dan gelden er andere voorwaarden.

Om een rondleiding te boeken dient u ons per e-mail te contacteren op contact@tkroontje.be of via het contactformulier op onze website.

De klassieke rondleiding duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit halfuurtje krijgt u uitleg over het brouwproces en de installatie. Aansluitend krijgt u 2 proefglaasjes van bieren naar keuze aangeboden in de degustatieruimte.

Het grootste deel van de rondleiding en de proeverij zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De prijs van de rondleiding is €6 per persoon. Hierin zijn de rondleiding en de twee proefglaasjes inbegrepen. Kinderen en volwassen volgen dezelfde rondleiding, maar kinderen jonger dan 12 jaar kunnen gratis deelnemen.

Volwassenen en kinderen die betalend deelnemen kunnen er ook voor kiezen om achteraf een non-alcoholisch drankje te nuttigen in plaats van een biertje. Kinderen (<12j) kunnen achteraf tegen betaling ook een frisdrank nuttigen in de degustatieruimte.

Er is na het brouwerijbezoek mogelijkheid tot het aankopen van onze bieren en nevenproducten.

Het is niet mogelijk om zonder afspraak en zonder bijhorende rondleiding de brouwerij te bezoeken.

De degustatieruimte is echter elke tweede en vierde zondag van de maand, telkens van 11u tot 18u, open. Hier kan je vrij onze bieren en nevenproducten degusteren.

Als betaalmiddelen aanvaarden we cash, maestro, mastercard, visa en betalingen via de bancontact/Payconic app.