Wil je graag een ambachtelijke brouwerij écht in werking zien?
Kom dan naar de vijfde editie van onze
OPEN BROUWDAG
op zondag 24 oktober 2021
Vrij in en uit: iedereen is welkom om een of meerdere delen van het brouwproces te volgen. Inschrijven is niet verplicht.
Iedere bezoeker wordt getrakteerd op een proevertje.
Verwacht brouwschema*:
- schroten om 8u
- storten om 9u
- filteren vanaf 11u
- koken met hop vanaf 14u
- koelen vanaf 16u
- en voor de liefhebbers… kuisen vanaf 17u
Proeven van de Rebelle biertjes: doorlopend
* Door de artisanale manier van brouwen kunnen de werkelijke tijdstippen licht afwijken.
We bieden de mogelijkheid aan om in onze degustatieruimte te ontbijten
(o.a. Rebelle bierbrood, Rebelle bierkaas, Rebelle bierpastei) van 8u30 tot 11u:
Inschrijven voor het ontbijt is verplicht via onderstaand formulier:
Je krijgt een mail ter bevestiging met betalingsinstructies.