Nevenproducten

 

Rebelle bierlikeur: verkrijgbaar in flessen van 50 cl (€ 16) of flesjes van 10 cl (€ 4,50) of in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

 

Deze likeur wordt in onze brouwerij zelf vervaardigd op basis van ons Rebelle winterbier en heeft een alcoholpercentage van 26 %.

 

Rebelle bierpastei: apart verkrijgbaar in potten van 250 g (€ 6) of in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

 

Deze pastei is ongeopend heel lang houdbaar (tot 2020) en is vervaardigd bij ‘Handsaeme Foie Gras’ te Handsame, eveneens op basis van ons Rebelle winterbier.

 

Rebelle bierkaas: verkrijgbaar per bol van 500 g (€ 11).

 

Deze bierkaas die vervaardigd wordt door ‘Zuivelhoeve Keymeulen’ te Hofstade (Aalst) is een zachte kaas die 6 weken gerijpt heeft in onze Rebelle tripel.

 

Rebelle bierpralines: SINDS KORT TIJDELIJK OPNIEUW VERKRIJGBAAR!!

U kan deze unieke bierpralines enkel bij ons verkrijgen in doosjes van 250g of  500g of in ‘vosjes’tassen of leuke geschenkverpakkingen (€32/kg). Ze werden op ambachtelijke wijze vervaardigd door chocolatier ‘Duchesse’ te Iddergem. We hebben 3 soorten: witte pralines gemaakt met Rebelle framboos, fondant pralines met Rebelle winter en melkchocolade pralines met Rebelle tripel.

 

Kookboek ‘Koken met ‘t Kroontje’: €20 of €25.70 via verzending met Bpost.

Exclusief!! Vanaf heden is het eindelijk zover, een van de laatste projecten waar onze Marc van droomde is afgewerkt en klaar voor verkoop: het kookboek ‘Koken met ‘t Kroontje’.

‘Koken met ‘t Kroontje’ is een kookboek met meer dan 100 eenvoudig te volgen recepten waar op een of andere manier een van onze bieren in verwerkt zit. Wie Marc kende, weet dat koken een van zijn passies was. Danny, chefkok van brasserie Litus in Dendermonde, is verantwoordelijk voor het bedenken van de recepten gaande van originele aperitiefdrankjes en hapjes, over verrassende voorgerechten en hoofdgerechten tot desserts om je vingers bij af te likken. Danny en Marc testten ze met veel genoegen uit bij een van hun gezamenlijke kooklessen. Hij zou ongetwijfeld trots geweest zijn op het resultaat.

Opgelet, het aantal exemplaren is beperkt! Wees er dus snel bij.