Home

Openbrouwdagen op zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober, met voorstelling van de nieuwste limited edition 2020 ‘Styrian Fox’

 

 

Onze degustatieruimte is opnieuw open, elke 2de en 4de zondag van de maand vanaf 11u!

 

– Het is nog steeds mogelijk om bier en nevenproducten aan te kopen.

 

Dit via één van volgende manieren:

 

– Bel aan aan nr 62 (huis naast de degustatieruimte), telefoneer naar 0495/43 33 25 of 0486/79 47 50, stuur een bericht naar contact@tkroontje.be of brouwerijtkroontje@gmail.com of via onze fb pagina. Wij nemen de nodige voorzorgsmaatregelen qua hygiëne en het houden van afstand.

 

NIEUW! Wij leveren sinds kort ook gratis aan huis vanaf een aankoopbedrag van €30, indien u zich in Denderbelle, Wieze, Lebbeke, St-Gillis-Dendermonde of Dendermonde bevindt. Telefoneer naar 0495/43 33 25 of 0486/79 47 50, stuur een bericht naar contact@tkroontje.be of brouwerijtkroontje@gmail.com of via onze fb pagina.

 

Wie nog op zoek is naar een origineel cadeau vindt bij ons ongetwijfeld iets naar ieders goesting en ieders budget. Hieronder ziet u enkele voorbeelden:

 

– Onze lekkere bierpralines zijn jammer genoeg tijdelijk uitverkocht. In de herfst verwachten we een nieuwe lading.

– We verkopen ook nog steeds bolletjes bierkaas (Rebelle tripel), bierpastei (Rebelle winter) en bierlikeur (Rebelle winter).

 

– Op 8 maart werd in onze degustatieruimte de lang verwachte nieuwe batch Rebelle framboos geproefd… en lekker bevonden!!!
We vinden het zelf de lekkerste versie tot nu toe: geur en smaak van échte frambozen, mooi roze vast schuim, met een lichte, verfrissende zurigheid. Perfect zoals het hoort en jullie van ons gewend zijn: er werden 300g verse frambozen per liter bier toegevoegd, maar géén smaak- of kleurstoffen. Puur natuur dus!
Vanaf heden opnieuw te verkrijgen.

 

– We hebben een nieuw bier ontwikkeld: de ‘Belse Forel‘. Dit bier tracht tegemoet te komen aan de vraag naar suikervrij bier. De Belse Forel is onze interpretatie van een zeldzaam trappistenbier uit de Gaumestreek. Kom zeker eens proeven tijdens de openingsuren van de degustatieruimte of kom een aantal flesjes kopen om thuis te proeven!

 

 

Tot binnenkort!

  

 

Openingsdagen degustatieruimte: iedere 2e en 4e zondag van de maand.

  • zo 27 september
  • za en zo 10 en 11 oktober: openbrouwweekend (zie flyer)

De degustatieruimte is op deze dagen telkens geopend vanaf 11u.

 
 

 


 

Reynaert de Vos is niet alleen een gekende sage in Vlaanderen, maar hij is ook het symbool van onze brouwerij die in 2011 werd opgericht.

 

Niet lang daarna werden de eerste bieren gebrouwen: Rebelle blond en bruin, beide 6,5% sterk.

 

In augustus 2013 kwam Rebelle tripel (8,5%) op de markt.

 

Met het oog op de feestdagen kwamen we met een ideaal aperitiefbier aanzetten: Rebelle framboos, waarbij 300 g verse frambozen per liter aan Rebelle blond toegevoegd werden.

 

Voor de koude winteravonden werd Rebelle winter (10.5%) aan ons assortiment toegevoegd.

 

Sinds 2017 bieden wij met veel succes ook een fris doordrinkbiertje aan om de dorst te lessen: Bels Vosken (5.5%). Voor de eerste keer sinds ons ontstaan bottelen we hiervoor niet enkel op fles, maar ook op vaten.

 

Als u meer wenst te weten over het ontstaan van ons bier, kijk dan eens op volgende pagina.

 

Men kan onze bieren niet alleen drinken maar ook gebruiken om lekker te koken. Eendenboutjes met een bruine Rebelle of een Rebelse paling zijn maar enkele voorbeelden van wat u met ons bier kan bereiden.

 

We werken nog volop aan de verspreiding van onze producten, maar u kan ons bier nu al vinden in deze verkooppunten. Als u contact wenst te nemen kan dit via deze gegevens.

 

Ook in de brouwerij zelf kan u onze producten rechtstreeks aan de bron aankopen: iedere 2e en 4e zondag van de maand tijdens de openingsuren van de degustatieruimte (11u tot 18u) of op andere momenten na afspraak (telefonisch: 0495/43 33 25 ) om er zeker van te zijn dat wij u kunnen bedienen.

Kom zeker onze geschenkverpakkingen ontdekken als u nog een origineel cadeau zoekt voor alle gelegenheden!

Onze manden of bierboxen met een assortiment naar keuze van onze bieren, onze lekkere Rebelle likeur, Rebelle bierkroketjes (gemaakt door brasserie Litus in Dendermonde) Rebelle pastei of Rebelle kaas en Rebelle pralines (vanaf najaar weer in voorraad!) zullen u zeker kunnen bekoren.