Nevenproducten

 

Rebelle likeur: verkrijgbaar in flessen van 50 cl (€ 14) of flesjes van 10 cl (€ 4,50) of in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

 

Deze likeur wordt in onze brouwerij zelf vervaardigd op basis van ons Rebelle winterbier en heeft een alcoholpercentage van 26 %.

 

Rebelle bierpastei: apart verkrijgbaar in potten van 250 g (€ 6) of in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

 

Deze pastei is ongeopend heel lang houdbaar (tot 2020) en is vervaardigd bij ‘Handsaeme Foie Gras’ te Handsame, eveneens op basis van ons Rebelle winterbier.

 

Rebelle bierkaas: verkrijgbaar per bol van 500 g (€ 11).

 

Deze bierkaas die vervaardigd wordt door ‘Zuivelhoeve Keymeulen’ te Hofstade (Aalst) is een zachte kaas die 6 weken gerijpt heeft in onze Rebelle tripel.

 

Opgelet, wegens overdonderend succes tijdens de feestdagen is onze kaas tijdelijk uitverkocht! We verwachten een nieuwe lading rond half februari.

 

Rebelle bierpralines: verkrijgbaar in doosjes van 250 g en 500 g of in zakjes van 125 g in combinatie met onze andere producten in geschenkverpakkingen.

 

Deze bierpralines worden vervaardigd door het artisanale chocoladebedrijf ‘Cher’ te Berlare. Er is keuze tussen

  • witte pralines met vulling op basis van Rebelle framboos;
  • melkchocolade pralines met vulling op basis van Rebelle framboos of Rebelle winter;
  • pure chocolade pralines met vulling op basis van Rebelle winter.

 

Wegens beperkte houdbaarheid (3 maanden) is de voorraad in onze zaak steeds beperkt. Er snel bij zijn of op voorhand bestellen is dus de boodschap!