Home

Enkele mededelingen:

 

– Onze lekkere bierpralines zijn er weer! Ideaal als origineel cadeautje voor de feestdagen! Enkel verkrijgbaar in onze degustatieruimte (2e en 4e zondag van de maand, uitzonderlijk een heel weekend tijdens het kerstweekend of na afspraak – 0495 433325)

 

– We hebben een nieuw bier ontwikkeld: de ‘Belse Forel‘. Dit bier tracht tegemoet te komen aan de vraag naar suikervrij bier. De Belse Forel is onze interpretatie van een zeldzaam trappistenbier uit de Gaumestreek. Kom zeker eens proeven tijdens de officiële lancering op zondag 8 december!

 

– Wegens groot succes vorig jaar, herhalen we dit jaar ons Kerstweekend. Op zaterdag 21 dec kan u deelnemen aan een geleide winterwandeling en achteraf genieten van een heerlijke wildragout (gemaakt met Rebelle winterbier). Op zondag 22 dec komt de Kerstman langs en brengt het Denderbels koor De Bellecantorij kerstliederen om in de sfeer van Kerst te komen.

 

  

 

Openingsdagen degustatieruimte: iedere 2e en 4e zondag van de maand.

  • 24 november vanaf 11u
  • 8 december vanaf 11u: voorstelling nieuw bier ‘Belse Forel’
  • za 21 (vanaf 14u) en zo 22 december: kerstweekend

De degustatieruimte is op deze zondagen telkens geopend vanaf 11u.

 
 

 


 

Reynaert de Vos is niet alleen een gekende sage in Vlaanderen, maar hij is ook het symbool van onze brouwerij die in 2011 werd opgericht.

 

Niet lang daarna werden de eerste bieren gebrouwen: Rebelle blond en bruin, beide 6,5% sterk.

 

In augustus 2013 kwam Rebelle tripel (8,5%) op de markt.

 

Met het oog op de feestdagen kwamen we met een ideaal aperitiefbier aanzetten: Rebelle framboos, waarbij 300 g verse frambozen per liter aan Rebelle blond toegevoegd werden.

 

Voor de koude winteravonden werd Rebelle winter (10.5%) aan ons assortiment toegevoegd.

 

Sinds 2017 bieden wij met veel succes ook een fris doordrinkbiertje aan om de dorst te lessen: Bels Vosken (5.5%). Voor de eerste keer sinds ons ontstaan bottelen we hiervoor niet enkel op fles, maar ook op vaten.

 

Als u meer wenst te weten over het ontstaan van ons bier, kijk dan eens op volgende pagina.

 

Men kan onze bieren niet alleen drinken maar ook gebruiken om lekker te koken. Eendenboutjes met een bruine Rebelle of een Rebelse paling zijn maar enkele voorbeelden van wat u met ons bier kan bereiden.

 

We werken nog volop aan de verspreiding van onze producten, maar u kan ons bier nu al vinden in deze verkooppunten. Als u contact wenst te nemen kan dit via deze gegevens.

 

Ook in de brouwerij zelf kan u onze producten rechtstreeks aan de bron aankopen: iedere 2e en 4e zondag van de maand tijdens de openingsuren van de degustatieruimte (11u tot 18u) of op andere momenten na afspraak (telefonisch: 0495/43 33 25 ) om er zeker van te zijn dat wij u kunnen bedienen.

Kom zeker onze geschenkverpakkingen ontdekken als u nog een origineel cadeau zoekt voor alle gelegenheden!

Onze manden of bierboxen met een assortiment naar keuze van onze bieren, onze lekkere Rebelle likeur, Rebelle bierkroketjes (gemaakt door brasserie Litus in Dendermonde) Rebelle pastei of Rebelle kaas en Rebelle pralines (vanaf najaar weer in voorraad!) zullen u zeker kunnen bekoren.