Home

Wij melden u met droefenis het heengaan van Marc Verberckmoes, medeoprichter van onze brouwerij.

Marc had een rijkgevuld leven waar de biercultuur en het zelf bier brouwen een belangrijk deel van uitmaakten. Iedereen die hem goed kende weet dat hij enorm fier was op wat hij en Dimitri de voorbije jaren in de brouwerij verwezenlijkt hadden. We hopen dat zijn nagedachtenis bij iedereen mag verderleven in elk flesje Rebellebier dat in de toekomst nog zal gedronken worden.

We drinken er ene op jou, Marc, want we zullen je enorm missen…

 

 

Door de omstandigheden zal de degustatieruimte uitzonderlijk gesloten zijn op zondag 8 juli.

Het was een van de laatste wensen van Marc om na zijn dood alle klanten nog een ‘Vosken’ aan te bieden in zijn naam.

Wij nodigen daarom onze klanten graag uit om op zondag 22 juli tussen 14u en 16u een Bels Vosken te komen drinken ter nagedachtenis van onze vriend.

     

Openingsdagen degustatieruimte: iedere 2e en 4e zondag van de maand.

  • 8 juli: uitzonderlijk gesloten wegens overlijden
  • 22 juli: van 14u tot 16u heffen wij het glas op Marc
  • 12 augustus
  • 26 augustus

De degustatieruimte is telkens geopend vanaf 11u. Bij mooi weer stellen we ook ons terras open.

 
 


 

Reynaert de Vos is niet alleen een gekende sage in Vlaanderen, maar hij is ook het symbool van onze brouwerij die in 2011 werd opgericht.

 

Niet lang daarna werden de eerste bieren gebrouwen: Rebelle blond en bruin, beide 6,5% sterk.

 

In augustus 2013 kwam Rebelle tripel (8,5%) op de markt.

 

Met het oog op de feestdagen kwamen we met een ideaal aperitiefbier aanzetten: Rebelle framboos, waarbij 300 g verse frambozen per liter aan Rebelle blond toegevoegd werden.

 

Voor de koude winteravonden werd Rebelle winter (10.5%) aan ons assortiment toegevoegd.

 

Sinds vorige zomer bieden wij met veel succes ook een fris doordrinkbiertje aan om de dorst te lessen: Bels Vosken (5.5%). Voor de eerste keer sinds ons ontstaan bottelen we hiervoor niet enkel op fles, maar ook op vaten.

 

Als u meer wenst te weten over het ontstaan van ons bier, kijk dan eens op volgende pagina.

 

Men kan onze bieren niet alleen drinken maar ook gebruiken om lekker te koken. Eendenboutjes met een bruine Rebelle of een Rebelse paling zijn maar enkele voorbeelden van wat u met ons bier kan bereiden.

 

We werken nog volop aan de verspreiding van onze producten, maar u kan ons bier nu al vinden in deze verkooppunten. Als u contact wenst te nemen kan dit via deze gegevens.

 

Ook in de brouwerij zelf kan u onze producten rechtstreeks aan de bron aankopen: iedere 2e en 4e zondag van de maand tijdens de openingsuren van de degustatieruimte of op andere momenten na afspraak (telefonisch: 0495/43 33 25 of 0476/ 21 37 94) om er zeker van te zijn dat wij u kunnen bedienen.

Kom zeker onze geschenkverpakkingen ontdekken als u nog een origineel cadeau zoekt voor alle gelegenheden!

Onze manden of bierboxen met een assortiment naar keuze van onze bieren, onze lekkere Rebelle likeur, Rebelle bierkroketjes (gemaakt door brasserie Litus in Dendermonde) Rebelle pastei of Rebelle kaas en Rebelle pralines (tijdelijk uitverkocht wegens overdonderend succes) zullen u zeker kunnen bekoren.